Prima etapa a vietii este una plina de activitati. Bebelusii si copiii mici au nevoie de obiecte care sa ii tina ocupati, dar in acelasi timp care sa ii ajute sa se dezvolte corespunzator si sa dobandesca cunostinte.

In acest sens, jucariile educative reprezinta cea mai buna alegere cu care bebelusii si copiii mici isi pot ocupa timpul intr-un mod sigur si eficient.

Ce jucarii sunt recomandate pentru bebelusi?

Mai ales in primii ani din viata, jucariile celor mici trebuie sa fie jucarii sigure, care sa nu ii raneasca, ideal realizate din materiale naturale, deoarece acestia duc la gura tot ceea ce prind in mana.

Inca din primele luni in care copiii mici reusesc sa apuce obiectele cu mana, este recomandat sa le fie date jucarii care sa ii ajute sa se dezvolte.

De la coordonarea mana-ochi-gura la invatarea mersului, apoi la invatarea culorilor sau a literelor nu este decat un pas, iar pentru fiecare etapa de dezvoltare pot fi alese jucarii din lemn care sa ajute bebelusul sa se dezvolte corespunzator.

Astfel, in primele luni de viata poti alege bile din lemn pe care sa le imbraci in diverse materiale sau sa le lasi ca atare si sa le insiri pur si simplu pe un siret, sub forma unui colier, pentru ca bebelusul sa se joace cu el in timp ce il alaptezi sau il porti in brate.

Citeste continuarea aici: Jucariile din lemn pentru bebelusi, sigure si educative

3 thoughts on “Jucariile din lemn pentru bebelusi, sigure si educative

  1. Cred ca este esential sa fim bine informati inainte de a lua decizii importante precum achizitionarea unei asigurari de sanatate. Acest articol ofera un ghid util pentru cei care sunt interesati sa inteleaga mai bine cum functioneaza acest tip de asigurare.

  2. Ma bucur ca exista resurse online care sa ofere informatii clare si concise despre diverse tipuri de asigurari. Acest articol mi-a deschis ochii in privinta asigurarilor de sanatate si m-a determinat sa ma gandesc serios la achizitionarea uneia.

  3. Articolul de pe postasig.ro este foarte detaliat si ofera informatii importante despre asigurarile de sanatate. Este util sa citesti astfel de articole pentru a intelege mai bine avantajele si beneficiile acestui tip de asigurare.

Comments are closed.