Ingrijirea temeinica a piscinei este cea care iti asigura apa curata si sigura pe tot parcursul sezonului de inot.

Atunci cand vrei sa ai propriile piscine trebuie sa tii cont de programul de intretinere pentru ca altfel, mediul din interior poate sa nu mai fie sanatos. Mai jos, iti prezentam cativa pasi pentru a intretine corect piscina.

Elimina frunzele si resturile

O sarcina pe care ar trebui sa o faci in fiecare zi este curatarea apei de impuritait mari. Foloseste un skimmer de frunze cu maner lung pentru a culege frunzele, insectele si toate resturile care plutesc in piscina.

Incearca sa indepartezi resturile inainte ca ele sa se scufunde pentru ca vor fi mai greu de indepartat daca apuca sa se scufunde si in plus, exista posibilitatea de a crea pete.

Daca ai copaci in jurul piscinei, ia in considerare sa ii tunzi pentru a reduce cantitatea de resturi care cad in apa. Curatarea suprafetei piscinei dureaza foarte putin si ajuta la obtinerea unei ape limpezi.

Mai important, toate resturile pe care le scoti din zona de sus a apei nu pateaza fundul piscinei si nu infunda sistemul de filtrare. Deci, daca te intrebi cum se intretine o piscina, acesta este primul pas.

Periaza sedimentele de pe zidurile piscinei

Citeste continuarea aici: Cum se intretine o piscina si de ce este important sa o intretii corect?

{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Cum se intretine o piscina si de ce este important sa o intretii corect?

  1. Este esential sa avem grija de sanatatea noastra si a familiei noastre, iar o asigurare de sanatate poate fi unul dintre pasii necesari pentru a ne asigura ca vom primi ingrijire medicala de calitate atunci cand avem nevoie. Recomand tuturor sa se informeze cu privire la beneficiile unei asigurari de sanatate.

  2. Asigurarile de sanatate sunt o investitie importanta pentru viitor, deoarece ne pot ajuta sa facem fata cheltuielilor neprevazute in caz de accidente sau imbolnaviri. Este recomandat sa studiem cu atentie polita de asigurare si sa alegem una care acopera cat mai multe servicii medicale.

  3. Articolul prezinta informatii interesante despre asigurarile de sanatate si beneficiile pe care le pot aduce pentru cei care le detin. Este important sa fim constienti de riscurile la care ne expunem si sa ne protejam cu ajutorul unei asigurari potrivite.

Comments are closed.