Mica sau mare, masa cu scaune living este locul ideal pentru momente frumoase petrecute in familie.

Deoarece este piesa centrala dintr-un living, masa nu se alege la voia intamplarii. Trebuie sa raspunda la unele criterii pentru a evita unele greseli in materie de decor.

In plus, masa living trebuie sa fie practica si functionala. Dimensiuni, forme, material, adaptabilitate…acestea sunt alte criterii de care trebuie sa tinem cont. Iata tot ce trebuie sa stii despre masa pentru living.

Atunci cand ne alegem mobila living, ne gandim cel mai adesea si la masa cu scaune living sau la masa plianta.

O masa in dimensiuni potrivite

Atunci cand alegem masa living trebuie sa tinem cont de dimensiunea acesteia din urma. Pentru asta, trebuie sa luam in considerare numarul de persoane care se instaleaza zi de zi la aceasta masa, spatiul de care dispunem dar si de amplasare.

Cate persoane urmeaza sa gazduiasca?

Pentru a sti cum sa alegi masa potrivita pentru living, trebuie sa tinem cont de utilizarea sa zilnica. Va fi folosita de o familie numeroasa sau de un cuplu? Va fi masa folosita in fiecare zi sau doar la ocazii speciale?

Raspunsul la aceste intrebari te va ajuta sa definesti dimensiunile viitoarei tale mese precum si forma acesteia.

Locul disponibil

Inainte de a alege primul model de masa extensibila pe care o vezi, gandeste-te la locul disponibil pe care il ai in living. Nimic nu este mai nepotrivit intr-un living mic decat o masa prea mare.

Sau, vice versa, o masa prea mica intr-un living mare. Daca dispui de un spatiu mic opteaza pentru o masa patrata. Daca iti plac rotunjimile atunci poti opta pentru o masa rotunda cu un diametru care sa nu depaseasca 120cm.

Citeste continuarea aici: Tot ce trebuie sa stii despre masa pentru living

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Tot ce trebuie sa stii despre masa pentru living

  1. Asigurarile sunt o parte importanta a gestionarii riscurilor, iar acest articol ofera o perspectiva clara asupra beneficiilor pe care le aduc. Este recomandat ca fiecare persoana sa se informeze cat mai bine despre optiunile disponibile in materie de asigurari, pentru a fi pregatita in fata oricarui eveniment neprevazut.

  2. Ma bucur ca am citit acest articol, deoarece mi-a oferit o mai buna intelegere a conceptului de asigurare si a avantajelor pe care le aduce. Este impresionant modul in care sunt prezentate informatiile, simplu si accesibil pentru oricine doreste sa inteleaga mai bine acest domeniu.

  3. Articolul este foarte interesant, deoarece abordeaza importanta asigurarilor pentru protejarea bunurilor si a persoanelor impotriva riscurilor. Este foarte util sa fie prezentate informatii despre diferite tipuri de asigurari disponibile si cum poate fiecare persoana sa aleaga cea mai potrivita pentru nevoile sale.

Comments are closed.