Un dulap capsula este un dulap adaptat nevoilor tale. Doar alegand pana la 40 de piese vestimentare cu croi clasic si universal in care te vei simti bine la orice ora din zi sau din noapte si le vei purta pentru orice ocazie. Citeste ce ar trebui sa gasesti in el si la ce sa acorzi atentie atunci cand faci cumparaturi.

Garderoba capsula are doar avantaje. Toate hainele si accesoriile pe care le completezi in el iti permit sa creezi o multime de tinute universale in care sa te simti si sa arati mereu bine. Iar problema – „Nu am ce sa ma imbrac” dispare odata pentru totdeauna.

Crearea unui dulap capsula nu este o chestiune atat de simpla. Trebuie sa stii ca nu o vei face intr-o dupa-amiaza, ci va dura de la cateva zile la cateva saptamani.

Curatenie generala

De aici ar trebui sa incepi. Verifica cu atentie toate hainele si gandeste-te de cate ori si cu ce ocazie ai purtat un anumit articol. Poate se va dovedi ca ai in garderoba 5 pulovere pe care nu le-ai purtat niciodata pentru ca te simti rau in ele? Nu cumpara altele, iar dintre cele pe care le ai, alege unul si lasa-l „pentru orice eventualitate”.

Determina cantitatea de haine

Un dulap capsula trebuie sa contina maximum 40 de articole de imbracaminte dama. Este suficient pentru a supravietui 2 sezoane. Cantitatea de haine nu include accesoriile mici precum curele, bijuterii sau ceasuri, lenjerie intima, haine sport si articole „de casa”.

Alege culori, modele si stiluri

Pe baza lor iti vei construi propriul dulap capsula. Gandeste-te ce culori si modele iti sunt pe plac si in care arati bine, ce iti place sa porti.

Sunt femei care iubesc hainele supradimensionate, asa ca nu exista niciun motiv sa le fortezi sa adopti un look business (cu exceptia cazului in care jobul lor o cere). Alege pana la 5 culori pe baza carora iti vei construi garderoba.

Culorile neutre functioneaza cel mai bine, de exemplu, negru, alb, bej, gri sau maro si o culoare mai puternica.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Un dulap capsula – cum se creeaza si ce ar trebui sa fie in el?

  1. Am gasit acest articol foarte util si informativ, deoarece mi-a oferit o mai buna intelegere a importantei asigurarilor de locuinte si a modului in care pot proteja impotriva unor evenimente neprevazute. Este enciclopedic sa fii bine informat in legatura cu aceasta aspect si sa stii cum sa alegi cea mai buna politica pentru nevoile tale. Recomand tuturor proprietarilor sa citeasca acest articol pentru a-si imbunatati cunostintele despre asigurari.

  2. Articolul de pe postasig.ro prezinta informatii utile despre asigurarile de locuinte si importanta acestora pentru protejarea impotriva unor potentiale riscuri. Autorul subliniaza beneficiile unei asigurari de locuinta si motivele pentru care ar trebui sa fie o prioritate pentru orice proprietar. In plus, sunt prezentate diferite tipuri de asigurari disponibile, precum si sfaturi practice pentru alegerea celei mai potrivite politici.

Comments are closed.