Sa developezi poze din aparatul foto pentru a te bucura de cele mai frumoase amintiri este un lucru, dar sa le sublimezi in cele mai frumoase rame foto este un lucru care te ajuta sa obtii imediat si un efect deco foarte reusit.

Deci daca vrei sa ai un decor cu o nota mai personala si sa cumperi cele mai originale modele de rame foto, iata care sunt sfaturile de care sa tii cont. Ce tip de rame foto, culori, materiale, ce forme trebuie sa alegi?

Cum poti alege deci o rama foto pentru fotografii?

Acasa, fiecare are propriul sau stil de decor. Este deci foarte important sa definesti tipul de rama foto de ales in functie de decor, pentru ca fiecare element sa fie in perfecta armonie.

Deci daca ai un stil contemporan, modern sau design, poti alege un model de rama foto A4 sau un model de rama foto lemn, rama foto patrata sau dreptunghiulara cu un design mai simplu.

Poti alege insa si o rama foto personalizata, cu detalii mai fine fara prea multe inflorituri sau de ce nu o rama foto digitala, cea mai originala si mai moderna.

In cazul unu stil scandinav, retro sau clasic, incaperile din casa precum livingul sau dormitorul vor fi cel mai bine puse in valoare cu ajutorul unor rame foto din lemn brut, mai clasice.

Cei care adora un stil mai boem sau sau unul mai fantezist, pot alege orice tip de rama, mai simplu sau mai original cu motive. Poti alege ramele foto in functie de culori sau de materiale.

Rame pentru tablouri si fotografii

Tot in functie de decorul din casa ta, ramele pentru tablouri sau pentru fotografii, pot sa fie alese din lemn, din metal sau ceramica. Sau chiar din plastic. Daca vrei un decor mai modern si mai original, poti alege un model de rama foto din metal.

Mizeaza si pe nuante mai inchise precum negrul sau maroul. Sau pe alb si pe gri. Pentru un interior mai clasic, cele mai potrivite modele de rame sunt cele din lemn brut, care vin cu un plus de caldura pentru incaperea unde vor fi asezate.

Ceramica te va ajuta sa adaugi o latura pretioasa obiectelor din jur si pozelor tale. Lemnul, iti va permite de altfel, sa customizezi sau sa personalizezi ramele, in cazul in care te intrebi cum sa faci o rama foto.

Le poti colora chiar tu in nuanta care iti place si cu motivele care iti sunt dragi. Natura pozei va determina si ea tipul de rama foto pe care il vei alege. O imagine care are mai multe detalii fine va avea avantajul de a fi admirata de aproape sau mai bine intr-o rama mai simpla si cu marginile mai subtiri.

Un sfat important de care sa tii cont- cu cat camera este mai mare, cu atat rama foto va trebui sa fie mai mare. Sau poti sa alegi mai multe rame foto regrupate, dar in acest caz, va trebui sa se pastreze acelasi stil si aceleasi culori.

O rama foto este deci cea mai buna alegere pentru a expune si proteja cel mai bine cele mai frumoase amintiri. Daca cardurile de memorie, stick-urile sau alte aparate mobile sunt foarte practice pentru a stoca pozele, exista riscul ca acestea sa se strice si tu sa iti pierzi cele mai frumoase amintiri.

Este deci esential sa alegi sa iti pastrezi amintirile in cele mai frumoase rame foto, fie ele traditioanale, clasice, fie ele mai moderme, precum ramele foto digitale.

Cele mai frumoase si mai bune amintiri merita deci cele mai frumoase rame foto care se vor integra armonios in decorul casei tale.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Alege asa cum trebuie rama foto pentru un efect reusit

  1. Asigurarile auto sunt esentiale pentru siguranta noastra in trafic, iar acest articol ofera o perspectiva clara asupra celor mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand alegem o polita. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor care doresc sa inteleaga mai bine aceasta parte a legislatiei.

  2. Am descoperit multe lucruri noi citind acest articol. Este important sa cunosti cat mai multe detalii despre asigurarile auto obligatorii pentru a lua decizii informate atunci cand vine vorba de achizitionarea unei polite. Multumesc pentru informatiile utile!

  3. Articolul este foarte interesant si ofera informatii utile despre asigurarea auto obligatorie. Mi-a placut modul in care sunt prezentate diferitele tipuri de polite si beneficiile fiecareia. Recomand tuturor soferilor sa citeasca acest articol pentru a fi cat mai bine informati.

Comments are closed.