Mai mult decat o piesa de mobilier decorativ, este un element care ne permite sa ne bucuram de un moment de relaxare singuri, cu restul familiei sau sa ne primim oaspetii.

Canapeaua este piesa principala de mobilier din orice camera de zi.

Cu toate acestea, chiar daca avem foarte clar ce utilizare ii vom da in locuinta noastra, alegerea culorii potrivite pentru canapea este un factor determinant pentru a profita la maximum de ea.

Datorita investitiei importante pe care o implica achizitionarea unei canapele noi, principala problema cu care ne confruntam intotdeauna este alegerea culorii potrivite pentru tesatura.

Nici prea inchisa, ca sa nu ne intunece livingul, nici prea deschisa, ca sa nu se pateze usor.

Mai jos iti oferim secretele pentru a alege culoarea potrivita pentru canapeaua de acasa, in functie de nevoile locuintei tale si de stilul de decor pe care vrei sa il urmezi.

Imbin-o in decor

Daca adaugi canapeaua intr-o camera deja decorata, culoarea acestui obiect de mobilier devine importanta.

Integrarea unei canapele noi intr-o camera cu o paleta de culori existenta inseamna ca va trebui sa decizi daca aceasta va fi neutra sau daca va avea un rol de accent.

O varianta ar fi sa cumperi o canapea in aceeasi culoare cu a peretelui, pentru a da senzatia de spatiu mult mai mare. Aceasta este o idee creativa pentru o schema de culori armonioasa.

Un dezavantaj este ca in viitor vopsirea diferita a peretelui va fi dificila.

O alta abordare, destul de comuna, ar fi sa alegi o canapea care sa completeze decorul si care sa nu fie in centrul atentiei, dar nici camuflata in culoarea peretelui.

Citeste continuarea aici: Culoarea potrivita pentru canapeaua de acasa

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Culoarea potrivita pentru canapeaua de acasa

  1. Am fost placut surprins de detaliile oferite in articol despre asigurarea auto obligatorie. Este esential sa stim ca aceasta asigurare acopera atat daunele materiale cat si cele corporale, protejandu-ne impotriva unor situatii neprevazute. Cred ca este util sa fim constienti de beneficiile pe care le aduce aceasta polita de asigurare.

  2. Articolul este foarte bine structurat si ofera informatii clare despre asigurarea auto obligatorie. Este important sa intelegem ca aceasta asigurare este obligatorie pentru toti soferii din Romania si ne protejeaza impotriva riscului de a suporta costuri mari in caz de accident. Recomand tuturor sa fie bine informati in legatura cu acest aspect.

Comments are closed.