Daca locuiesti intr-un apartament mai mic sau intr-o casa mai mica si cu diferite ocazii sau in weekend rudele si prietenii se aduna la masa, esti si tu consient de faptul ca o masa mica nu este suficienta.

Dar nici nu ai spatiul necesar pentru o masa mai mare. Drept urmare, o masa plianta este solutia ideala pentru tine.

Exista mese extensibile in diferite forme si marimi pe piata. Dotata cu un sistem de extensie, masa extensibila se poate deschide si sa fie mare si, dupa ce invitatii pleaca, sa se inchida si sa isi reia forma initiala.

Masa extensibila vine cu numeroase avantaje si, dincolo de faptul ca te ajuta sa castigi spatiu, este suficienta pentru a cuprinde toti invitatii.

Care sunt diferitele tipuri de mese extensibile?

Fie iti doresti o masa de bucatarie extensibila, fie una pentru sufragerie, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de mese extensibile.

Exista mese extensibile tip consola care se transforma rapid dintr-o masa mica intr-o masa mare si pot gazdui pana la 16 persoane. Exista mese extensibile din sticla securizata care ofera un plus de eleganta incaperii dar si mese in functie de forma: dreptunghiulare, patrate sau ovale.

Masa extensibila este o masa compacta

Citeste continuarea aici: Care sunt avantajele oferite de o masa extensibila?

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Care sunt avantajele oferite de o masa extensibila?

  1. Mi-a placut faptul ca autorul a abordat subiectul intr-un mod simplu si accesibil, fara termeni tehnici complicati. Acest lucru face ca informatiile prezentate sa fie usor de inteles si de pus in aplicare. Multumesc pentru articole informative de calitate!

  2. Articolul prezinta informatii foarte utile despre asigurarile pentru locuinte si beneficiile acestora. Este important sa fim constienti de riscurile la care ne expunem si sa ne protejam in mod corespunzator. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor care doresc sa inteleaga mai bine piata asigurarilor.

Comments are closed.