In camping, este deosebit de important ca turistii sa nu fie nevoiti sa renunte la confort. Este absolut de inteles ca cineva sa doreasca sa se odihneasca corespunzator chiar si in vacanta. Un somn bun este esential.

Prin urmare, exista saltele gonflabile pe le poti lua in considerare atunci cand alegi o optiune potrivita pentru dormit. O saltea gonflabila este una dintre primele optiuni, atunci cand vine vorba de dormit in camping.

Este versatila si nu este folosita doar pentru camping. Salteaua gonflabila este utila chiar si la festivaluri, tururi cu bicicleta sau drumetii. Este un produs ieftin, extrem de usor, robust si usor de transportat.

De asemenea, este perfecta pentru rulote, excursii spontane etc. O saltea gonflabila este o optiune ieftina chiar si pentru un simplu dormitor. Este usoara, economiseste spatiul si este multifunctionala.

Aceasta poate fi folosita nu doar pentru dormit in cort, ci poate actiona si ca o saltea in gradina, pe plaja sau la piscina. Pentru camperul de cort sau aventurier in aer liber, salteaua gonflabila este cea mai buna alternativa in ceea ce priveste confortul si este esentiala in zilele reci.

Intr-o versiune dubla, poate gazdui pana la 2 persoane, este foarte confortabila si extrem de bine izolata. Umezeala, frigul si insectele cu greu pot ajunge la tine. Daca intentionezi sa petreci o vacanta mai lunga de camping intr-un cort, salteaua gonflabila este perfecta pentru tine.

Cu ce lipesc o saltea gonflabila?

Daca te intrebi cu ce lipesti o saltea gonflabila, poti cumpara adeziv special sau kit-uri speciale, care sunt vandute in acelasi magazin din care ai cumparat salteaua. Dar, daca nu ai cumparat un kit de reparatii, poti folosi instrumentele la indemana.

In acest caz, poti face un plasture oval sau rotund mai mare decat dimensiunea gaurii in diametru, cu doi pana la trei centimetri. Plasturele poate fi fabricat din orice material cauciucat.

Foloseste cauciuc subtire, velur sau o jucarie veche de cauciuc, un colac de salvare al unui copil sau banderole de inot. Plasturele trebuie de asemenea degresat cu benzina, acetone sau alcool inainte de utilizare.

Citeste continuarea aici: Saltea gonflabila ideala pentru confortul tau

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}