Sa te confrunti cu un perete gol poate produce acelasi blocaj ca atunci cand un pictor se confrunta cu o panza goala sau un scriitor care se uita la o foaie de hartie alba.

Dar, in toate cele trei cazuri, trebuie sa te arunci in bratele creativitatii.

Decorarea unui perete ar trebui sa fie un lucru foarte personal, sa il umpli cu fotografii sau tablouri, de exemplu, sau sa adaugi fantezie cu ajutorul unui tapet, sau cu efecte realizate din vopsea?

Dar, de ce sa nu multiplici efectul „wow!” cu reflexiile unei oglinzi… sau a mai multor oglinzi.

Este important nu numai sa stim cum sa le alegem, ci si unde sa le plasam, astfel incat sa poata oferi un efect optic de spatialitate, mai multa lumina naturala, profunzime…

Iata cateva idei de decorare cu oglinzi care nu te vor dezamagi.

Creeaza un punct focal

Gandeste-te la cea mai frumoasa casa pe care ai vizitat-o si incearca sa iti aduci aminte ce anume te-a impresionat.

A fost, oare, calitatea mobilierului, stilul de decorare interioara, culorile sau alaturarea elementelor de decor?

Poate au fost toate acestea la un loc, insa, casele aranjate cu bun gust au un element in comun: folosesc oglinzi, pentru a pune in evidenta piesele de mobilier cu personalitate.

Adesea, oglinzile se regasesc in hol, alaturi de o masa decorativa, poate in dreptul unei servante din living sau chiar in dormitor, alaturate dulapurilor si, bineinteles, in baie.

Citeste continuarea aici: Idei despre cum sa decorezi cu ajutorul oglinzilor

{{clean}}

4 thoughts on “Idei despre cum sa decorezi cu ajutorul oglinzilor

  1. Este impresionant cat de multe detalii importante sunt prezentate in acest articol. De la tipurile diferite de asigurari la avantajele pe care le putem avea, totul este acoperit in mod clar si concis. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de asigurarile de sanatate.

  2. Asigurarile de sanatate sunt un subiect foarte important si trebuie tratat cu seriozitate. Articolul vine cu multe informatii utile si sfaturi care ne pot ajuta sa luam decizii intelepte in privinta asigurarilor noastre de sanatate.

  3. Ma bucur ca am gasit acest articol pentru ca mi-a clarificat multe aspecte legate de asigurarile de sanatate. Este esential sa stim ce acoperire avem si cum putem beneficia la maxim de aceste servicii. Recomand tuturor sa citeasca acest articol!

  4. Articolul de pe site-ul postasig.ro este extrem de interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre asigurarile de sanatate si despre beneficiile lor. Este important sa fim bine informati inainte de a lua o decizie atat de importanta pentru viata noastra.

Comments are closed.