Geaca este una dintre cele mai utile si mai versatile piese vestimentare din intreaga noastra garderoba. De exemplu, putem adauga un guler la o jacheta pentru a completa astfel o tinuta mai formala sau profesionala.

O jacheta cu un guler din blana sintetica poate fi completarea perfecta la o rochie de seara. De asemenea, daca doriti sa aratati mai elegante atunci cand purtati blugi trebuie doar sa optati pentru o jacheta in stil blazer.

Jachetele, cele mai multe modele de geci dama si paltoane pot actiona ca o a treia piesa, oferindu-va confort termic, dar si o tinuta ireprosabila, acoperind toate acele parti pe care poate nu doriti sa le etalati.

Ce model de geaca puteti alege in fiecare sezon?

Exista o multitudine de stiluri diferite de geci dama. De la geci casual, geci clasice pana la geci confortabile, cu peplum, cu revere sau cu maneci evazate, optiunile sunt aproape nelimitate.

O geaca cu nasturi sau cu inchidere cu fermoar este mai potrivita pentru persoanele cu bust mai mic. Gulerele ample si reverele drapate tind sa copleseasca persoanele mici de statura.

Inlocuiti geaca cu un palton dama mai lung daca doriti sa adoptati o tinuta mai eleganta, dar fara sa atrageti atentia asupra formelor mai voluptoase. O geaca sau un palton cu guler mai amplu va echilibra soldurile late.

Citeste continuarea aici: Cum sa alegi cele mai potrivite geci in fiecare sezon?

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Cum sa alegi cele mai potrivite geci in fiecare sezon?

  1. Sunt impresionat de profunzimea informatiilor oferite in acest articol. De asemenea, apreciez faptul ca sunt prezentate si exemple concrete care demonstreaza beneficiile unei asigurari de locuinte. Recomand cu caldura tuturor cititorilor sa isi protejeze investitiile prin astfel de politici.

  2. Articolul de pe site-ul postasig.ro este foarte informativ si detaliaza in mod clar avantajele asigurarilor de locuinte impotriva riscurilor naturale. Este important sa constientizam importanta acestei protectii pentru a ne feri de potentialele pagube materiale.

Comments are closed.