Bucataria este un spatiu foarte important in casa noastra. Petrecem mult timp in ea in fiecare zi si ar trebui sa fie cat mai practica si mai functionala posibil.

Nu are rost sa o facem sa arate bine daca nu ne simtim la fel atunci cand suntem acolo.

In mod ideal, bucataria ar trebui sa se adapteze la noi, la rutinele si la modul nostru de viata, dar acest lucru se intampla doar daca esti suficient de norocos sa o faci de la zero.

Ceea ce se intampla cel mai adesea este ca trebuie sa ne adaptam la configuratia, designul, mobilierul si zonele care sunt deja stabilite. Din fericire, cu creativitate se poate!

Scopul organizarii bucatariei este de a crea un flux organic si un sistem coerent care sa ne permita sa realizam toate sarcinile si actiunile care au loc intr-o bucatarie, generand cat mai putine miscari pentru a le realiza.

Iata de ce trebuie sa tii cont pentru a avea o bucatarie mai organizata in care sa gatesti cu drag.

Fa un inventar al lucrurilor

Pentru a te organiza cat mai bine, ar trebui sa stii inainte de orice care sunt ustensilele de bucatarie pe care le detii, pentru a completa cu lucrurile care iti lipsesc.

Fireste, acesta este un moment perfect pentru a renunta la produsele vechi sau pe care nu le mai utilizezi, sau la cele care au atins un grad ridicat de uzura.

Apoi, cumpara-ti ustensilele care iti lipsesc, astfel incat toate sa poata fi organizate ca la carte.

O data alese, le vei putea aseza la loc de cinste, dar bine organizate, astfel incat sa ai acces facil la acestea.

Foloseste organizatoare pentru vesela

Desi, ai putea lasa vesela in scurgatorul de langa chiuveta, acest lucru este si inestetic dar si neigienic.

Praful si stropii de apa care sar accidental, sau chiar pericolul spargerii, ca urmare a aglomerarii suprafetei, ar trebui sa fie motive suficiente sa te determine sa apelezi la organizatoare speciale pentru vesela.

Citeste continuarea aici: Cum poti avea o bucatarie mai organizata

{{clean}}

2 thoughts on “Cum poti avea o bucatarie mai organizata

  1. Am gasit informatiile prezentate foarte utile si bine structurate. Este important sa fim informati corect despre optiunile noastre in materie de asigurari, iar acest articol acopera multiple aspecte legate de asigurarile de sanatate. Recomand tuturor celor care sunt interesati sa afle mai multe despre acest subiect.

  2. Articolul de pe acest site ofera informatii utile despre asigurarile de sanatate si importanta lor in contextul actual. Este important sa fim constienti de beneficiile unei asigurari medicale si sa ne protejam impotriva unor cheltuieli neprevazute legate de sanatate. Recomand acest articol celor care doresc sa inteleaga mai bine sistemul de asigurari din Romania.

Comments are closed.