Sezonul de iarna nu trebuie luat ca o restrictie pentru admirarea plimbarilor lungi in natura inzapezita, care este imbracata in mister si alb stralucitor.

In acest scop, vei avea nevoie de cizme de zapada, cu care poti merge fara probleme, simtind stabilitate si siguranta in orice moment. Este foarte important sa acorzi atentie unor indicatori tehnici importanti, de care depinde nivelul de tractiune cizmelor de zapada, atunci cand mergi pe zapada si gheata.

Prinderea pantofilor este, de asemenea, importanta, pentru ca utilizarea lor sa fie cat mai eficienta. Alte caracteristici importante sunt constructia (perete moale, dur si semidur), modul de prindere, numarul de fermoare, materialul de fabricatie, accesoriile suplimentare si altele.

Cu doar cativa ani in urma, cizmele de cauciuc erau aproape singurul model pentru barbati, femei si copii pentru zapada. Cizmele difera doar prin marime, culoare si prezenta decorului usor. Schema de culori a fost, de asemenea, foarte limitata.

In ultimii ani, cizmele de cauciuc au suferit a doua nastere. Varietatea moderna de modele, imprimeuri si culori neobisnuite este pur si simplu uimitoare.

Alb ca zapada, rosu, roz, portocaliu, albastru, decorat cu trandafiri, fulgi de zapada, imprimeuri sub forma de piele de reptile si alte optiuni, arata atat de elegant si modern incat nici nu iti dai seama ca acestea sunt cizme obisnuite de cauciuc pentru vreme ploioasa, lapovita so zapada.

De asemenea, sunt produse pentru femei, barbati si copii.

Cizme de zapada dama

Citeste continuarea aici: Cizme de zapada pentru femei, barbati si copii

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}