logo
FB G+ LinkedIn

8
Oct 2013

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pieţei de profil din România. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internaţionale de asigurări şi servicii finaciare din Europa, cu peste 13 milioane de clienţi şi 35.000 de angajaţi, la nivel global. Groupama susţine creşterea dinamică a operaţiunilor sale internaţionale prin investiţii în distribuţie si prin consolidarea expertizei sale. De la data înfiinţării sale, la finele secolului XIX, în vederea deservirii comunităţii agricole, Groupama s-a transformat într-un jucător de top pe piaţa din Franţa, extinzându-şi în acelaşi timp operaţiunile internaţionale în 11 ţări.

Compania dispune de o reţea comercială unică şi integrată, cuprinzând aproximativ 200 de agenţii şi puncte de lucru, aflate pe întreg teritoriul ţării. Strategia de business pe care compania noastră o promovează în România a fost gândită în acord cu valorile fundamentale ale companiei, definitorii în relaţia cu clienţii, partenerii şi angajaţii săi:

  • Proximitate:atât umană cât şi geografică, aceasta determină capacitatea noastră de a oferi clienţilor răspunsuri concrete şi adaptate preocupărilor lor.
  • Responsabilitate:reprezintă angajamentul tuturor în cadrul Grupului pentru satisfacerea nevoilor clienţilor noştri, garanţia performanţelor noastre.
  • Solidaritate:economică şi socială în acelaşi timp, aceasta este una dintre componentele fundamentale, istorice, ale Grupului. Ea ne angajează în atenţia pe care o oferim interesului colectiv.