logo
FB G+ LinkedIn

28
Oct 2013

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii de imagine notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a Grupului Lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est VIENNA INSURANCE GROUP (VIG). ASIROM face parte din grupul celor 40 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.

ASIROM este o companie moderna, apropiata de nevoile oamenilor, care ofera produse accesibile si care ii incurajeaza pe romani sa-si depaseasca obstacolele intalnite pe parcursul vietii. In toate actiunile, atat fata de angajati, clienti, cat si fata de actionari, ASIROM este ghidata de integritate, credibilitate, diversitate, oportunitati egale si cele mai inalte standarde de calitate a produselor de asigurare si serviciilor.

Printre valorile fundamentale ale companiei se numara:

  1. Respectarea obligatiilor contractuale asumate fata de clienti si orientarea catre nevoile specifice ale acestora

Acoperirea nevoii de protectie a clientilor reprezinta prioritatea noastră principala. Obligatiile contractuale asumate fata de clienti vor fi indeplinite in fiecare caz, compania fiind orientata catre indeplinirea nevoii de protectie a clientului si acordarii de sprijin in cazul in care intervine riscul asigurat.

  1. Credibilitate

Toate eforturile companiei ASIROM se orienteaza catre asigurarea protectiei clientilor sai si pastrarea credibilitatii in fata lor si ai angajatilor. Fiecare angajat isi asuma personal responsabilitatea de a mentine cele mai inalte standarde de comportament si calitate a serviciilor, pentru a servi cat mai bine nevoile clientilor.

  1. Modernitate

ASIROM este o companie moderna ce se angajeaza sa ofere clientilor sai produse si servicii inovative, care sa serveasca nevoile lor intr-un mod profesionial.

  1. Accesibilitate

ASIROM intreprinde toate actiunile pentru a face accesibile produsele si serviciile sale tuturor clientilor. Compania se angajeaza sa comunice intr-un mod transparent atat cu mediul extern, cat si cu mediul intern.