logo
FB G+ LinkedIn

Ce inseamna sa fii partener?

dreamstime_34954496

Posta Romana Broker de Asigurare SRL este o companie inregistrata la Oficiul Registrului Comertului in 2013 si autorizata de Autoritatea de Supravegere Financiara – ASF ­ incepand cu data de 09.09.2014 cu numarul RBK – 773.

Poşta Română Broker de Asigurare este noua entitate apartinand Companiei Naţionale Poşta Română al carei scop este de a intermedia asigurări generale.

Clienţii Poştei Române au posibilitatea să încheie asigurări, începând cu 29 octombrie, la ghişeul poştal din Bulevardul Dacia, şi din 30 octombrie, la biroul special amenajat în incinta Oficiului Poştal 39. Până la ora actuala, mai multe societăţi de asigurare de pe piaţa românească au semnat contracte privind intermedierea ofertelor de profil prin intermediul Poşta Română Broker de Asigurare, iar altele sunt în curs de semnare. Este vorba despre ASIROM VIG, ASTRA Asigurări, Omniasig VIG, Generali Asigurări, City Insurance, Euroins, Uniqa, Gothaer.

Într-o primă etapă, Poşta Română Broker de Asigurare va pune la dispoziţia clienţilor asigurări generale de tip RCA, asigurări obligatorii şi facultative pentru locuinţe, răspunderi civile profesionale, asigurări de călătorie şi de sănătate.

Poşta Română Broker de Asigurare este o societate cu personalitate juridică distinctă, autorizată de către Autoritatea de Supravegere Financiară, ce are ca acţionar unic Compania Naţională Poşta Română. Cel mai proaspăt jucător de pe piaţa intermedierilor în asigurare va dispune de cea mai mare forţă de vânzări, cu cea mai mare capilaritate, reprezentată de factorii poştali autorizaţi ca agenţi de brokeraj şi de punctele fixe din reţeaua naţională de oficii poştale. Emiterea de poliţe prin Poşta Română Broker de Asigurare este o activitate opţională pentru angajaţii Poştei Române, acreditaţi în acest scop.